På veien i to døgn?

Det skal være over 200 mil en vei fra Liverpool til Madrid, og en antatt reisetid på 21 timer dersom flytrafikken ikke skulle åpne innen torsdag. SISTE: Trolig kamp i Madrid.

UEFA har bestemt at Barcelona må reise til Milano og Lyon til München i kamper i Champions League denne uka, men dette vil likevel være lettere reiser enn om Liverpool må til Madrid for å møte Atletico førstkommende torsdag. Da hele tiden med betraktning av at vulkanaske vil gjøre det umulig å benytte luftveien.

Liverpool-Madrid tur retur skal være drøyt 400 mil, basert på bil og ferje og som regnes med å ta 21 timer. En annen mulighet er å ta tog istedenfor båt, men det vil uansett bli en svært strabasiøs tur for de røde som også skal tilbake for å spille ligakamp mot Burnley på søndag ettermiddag.

UEFA er ventet å ta en avgjørelse i løpet av dagen hvorvidt man vil forlange at LFC skal spille i den spanske hovedstaden på torsdag.

SISTE: Kilder liverpool.no har snakket med i ettermiddag sier at det meste tyder på at det faktisk blir kamp mellom Atletico og Liverpool i Madrid førstkommende torsdag. De røde skal allerede være i full gang med å planlegge sin rute som ventelig vil foregå med buss, båt og tog.

UEFA sier at en endelig avgjørelse vil bli offentliggjort før avspark i kampen mot West Ham i kveld, og det snakkes om at dersom de røde må ut på veien vil man ta første etappe allerede sent i kveld.

UEFA har forøvrig nettopp bekreftet at kampen Hamburger SV - Fulham vil bli spilt som planlagt.