Pacheco fornøyd med innhoppet

Daniel Pacheco er fornøyd med innhoppet og assist mot Unirea. Visekaptein Jamie Carragher er også full av lovord om den unge spanjolens innsats i det drøye kvarteret han fikk på banen.

Daniel Pacheco kom inn som innbytter for Alberto Aquilani etter 75 minutter av gårsdagens kamp, og ble umiddelbart hyllet av The Kop som sang hans navn.

- Når du spiller legger du ikke så mye merke til hva fansen synger, men jeg hørte at det var noe, så jeg var veldig glad. Jeg er veldig godt fornøyd med at jeg er involvert med førstelaget, og får spilletid. Etter at vi scoret var alle fornøyde, og jeg er veldig glad nå, sa Pacheco til lokalpressen etter kampslutt.

Pacheco headet Ryan Babels innlegg flott ned til David N'Gog i forkant av Liverpools scoring. Selv var spanjolen meget imponert over innsatsen til spisspartner N'Gog.

- Han forsøker å gjøre jobben som Fernando Torres normalt gjør, og det er veldig vanskelig for ham å gjøre det samme som Torres gjør, men han gjør sitt beste og har scoret noen mål.

- Jeg fikk et utmerket innlegg fra Ryan, og jeg hadde bare å sende ballen videre til David, som ventet på å få den og sette den i mål. Alle var fornøyde med det.

Jamie Carragher mener at Pacheco og Ryan Babel var med på å løfte Liverpool med sine positive innhopp fra benken.

- Jeg synes Daniel Pacheco og Ryan Babel ga oss et løft. De ga oss litt mer energi, og det var hva vi trengte etter å ha stanget mot forsvarsmuren så lenge. Når de to kom inn, merket vi forskjellen.

- Pacheco har gjort det bra en stund nå. Han kom inn, og gjorde det bra igjen. I tillegg er han en hyggelig gutt. Alle kommer godt overens med ham, så jeg tror alle er glade på hans vegne.

Carragher forventer ellers at Unirea yter Liverpool god motstand også i returen i Romania om en uke.

- Du ønsker å unngå baklengsmål i europacupspill. Vi skulle gjerne ha scoret flere mål selv, men forhåpentligvis klarer vi å avgjøre dette. Men resultatet gjør at oppgjøret fortsatt lever, og det blir en vanskelig kamp i Bucharest.

- Unirea er veldig godt organisert. Det må vi gi dem kreditt for. Det var opp til oss å bryte dem ned, noe vi gjorde til slutt, men det ville ha vært hyggelig om vi kunne ha gjort et par mål til og avgjort det hele på hjemmebane. Men klarer vi å score et bortemål i neste kamp, bør det holde.

Før Liverpool reiser til Romania skal de ut i en uhyre viktig ligakamp borte mot Manchester City på søndag.

- Det er en viktig kamp. Begge lag ønsker å bli blant de fire beste, så mye står på spill, konstaterer Carragher.