Pacheco fristes av Sociedad

Dani Pacheco innrømmer at han fristes av spill i La Liga for Real Sociedad. Har hørt mye bra om klubben fra Xabi Alonso, og frykter at han ikke vil få sjansen i Liverpool FC.

Daniel Pacheco har spilt et glitrende U19 EM så langt for Spania i Frankrike, og er klar for finale mot vertsnasjonen etter fantastisk fotball. Liverpool-angriperen er turneringens toppscorer med fire mål, og spansk media har flittig linket han hjem til La Liga de siste dagene. Real Sociedad har offentlig gått ut og sagt at de ønsker seg spilleren, og 19-åringen som kom til de røde fra Barcelona er fristes av en retur til hjemlandet.

- Selvsagt fristes jeg av å spille for Real Sociedad - uten tvil. Jeg har hørt gode ting om klubben, byen og folkene der. Dersom ting går den veien, vil jeg være lykkelig for å kunne spille der. Jeg ønsker å spille i La Liga, men fremfor alt så ønsker jeg spilletid, eller å kjempe for spilletid, sier den talentfulle angriperen til den spanske sportsavisen El Mundo Deportivo.

- I Liverpool vil jeg ikke få sjansen, men jeg ville elsket å få den. Nå kjøper klubben spillere, så jeg tror ikke jeg vil få noen muligheter. Som 19-åring er det viktigste å fortsette utviklingen sin.

Pacheco forteller også at tidligere Liverpool og Real Sociedad-spiller Xabi Alonso har gitt han råd.

- Alonso har hjulpet meg og gitt meg råd. Jeg har blitt fortalt gode ting om treneren, og de sier at han satser på unggutter med karakter som ønsker å spille. Jeg har blitt fortalt om treningsfeltet, hvordan de jobber, og alt jeg hører er positivt, avsluttet Pacheco.

I følge Liverpool Echo skal ryktene om at Pacheco er på vei til Real Sociedad være uriktige.