Pacheco med i fremtidsplanene

Roy Hodgson kommenterer ryktene om Dani Pacheco sin fremtid til Liverpoolfc.tv, og forsikrer om at spilleren er med i fremtidsplanene hans. Sannsynligvis er spanjolen tilbake i Europa League-kampen neste uke.

Det har vært flere skriverier om Dani Pacheco sin fremtid, etter at han "forsvant" etter ligacuptapet mot Northampton, og Guillem Balague antydet at den unge spanjolen ønsket seg bort fra klubben på grunn av manglende sjanser. Mot Everton i midtuken var han tilbake, og markerte seg med en flott scoring. Flere spanske toppserieklubber skal snuse på spilleren, men Roy Hodgson forsikrer om at han er med i hans fremtidsplaner.

- Han har gjort det ganske bra. Han hadde en liten svak periode, rundt den uheldige Northampton-kampen, da alle ungguttene ble kastet innpå samtidig. Han har holdt fokuset, og gjort det bra på trening. I de siste reservelagskampene har han også spilt bra. Det er fint å vite at han absolutt vil være en del av Liverpools fremtid, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Han er uheldig med posisjonen han spiller i, like bak spissen eller på kanten. Det er sannsynligvis hvor vi har mest konkurranse om plassene akkurat nå. For en ung spiller er det ikke lett å ta plassen fra spillere som Joe Cole, Dirk Kuyt og Maxi Rodriguez.

- Det sagt, så har vi fremdeles tro på han. Vi synes han er en god spiller, med en veldig lys fremtid. Selfølgelig er det mange klubber der ute som ønsker seg han, men dersom han virkelig vil være på det høyeste nivået vil han rådes til å heller lære av disse type folk han har rundt seg, heller enn å være en større profil i en mindre klubb.

Manageren antyder at 19-åringen vil være tilbake for førstelaget i Europa League-kampen mot Steaua.

- Jeg er sikker på at han vil være med i troppen for Europa League neste uke. Jeg kan ikke garantere at han starter, men det er hvertfall ikke umulig, fordi han har gjort det bra nok i det siste med å kjempe seg tilbake og få vår oppmerksomhet.