Pacheco ønsker spilletid

Dette er en viktig sesong for Dani Pacheco, som ønsker spilletid denne sesongen enten det blir i Liverpool FC eller i en annen klubb. Malaga og flere andre er veldig interessert i 19-åringen som nettopp imponert stort i U19-EM.

Unggutten Dani Pacheco fikk fire innhopp i ligaen forrige sesong, og syv innhopp totalt, etter å ha imponert for reservelaget. Denne sommeren var hans turneringens store spiller da Spania tok sølv i U19 EM, og spilleren selv ønsker seg spilletid på førstelagsnivå den kommende sesongen for å utvikle seg ytterligere som spiller.

Real Sociedad har pratet offentlig om ønsket om å sikre seg spilleren, og den tidligere Barcelona-gutten virket ikke uvillig til å fortsette sin fotballkarriere der. Også Espanyol, Mallorca, Levante, Benfica, Olympiakos og Genoa har hatt ute følere for spilleren - og i dag skal Malaga ha kontaktet Liverpool angående spillerens situasjon, rapporterer spanske medier. Spilleren selv er heller ikke uvillig til en overgang til den klubben, om han ikke får spilletid på Anfield denne sesongen.

- Hva jeg ønsker er spilleminutter, og jeg ville likt en overgang til et lag som Malaga. Men jeg må få klarhet i min posisjon i England denne uken, sa Pacheco i dag til avisen La Opinión de Málaga.

Pacheco er med i troppen til kampen i morgen, og det er forventet at han vil få flere sjanser for førstelaget denne sesongen. Det var også planen til Rafa Benítez forrige sesong, men landslagsuttak med Spania U19 kom alltid på ubeleilige tidspunkt, i følge velinformerte Tony Barrett i The Times.