Pacheco scoret igjen

Spania cruiser videre i UEFA U19-EM, og vant i dag sin tredje kamp av tre mulige. Dani Pacheco scoret det andre målet i 3-0 seieren mot Italia. Mavinga spiller nå. Emilsson i firenasjonersturnering. Oppdatert.

Dani Pacheco scoret to mål da Spania slo Portugal tidligere i uken. Den lille røde angriperen er tydeligvis i form, og tegnet seg på scoringslista igjen i dag da Italia ble beseiret 3-0.

Pacheco scoret etter 23 minutter, og hadde også flere andre forsøk på mål. Han ble byttet ut til pause på stillingen 2-0. Spania har nå vunnet samtlige kamper i gruppespillet, og står med 9 poeng av 9 mulige.

Akkurat nå spiller Frankrike mot England. Der er stillingen 0-0 nå like før pause. Chris Mavinga sitter på benken - muligens fordi han har fått gult kort fra før. Vi kommer til å oppdatere denne kampen med hvordan den kampen går.

Oppdatert: Gule kort i U19-EM strykes etter gruppespillet, så Mavinga står ikke i fare for å miste en eventuell finale med nytt gult i semifinalen. Frankrike leder 1-0 når fem minutter gjenstår.

Emilsson for U18
Kristjan Gauti Emilsson er for tiden med Island U18 i en firenasjonersturnering i Halland i Sverige. Island har slått Wales (2-1), men tapte 4-1 for Sverige og 2-0 for Norge. Dermed ligger islendingene nest-sist.

Emilsson har startet kampene med draktnummer 10 på ryggen.

Oppdatert: Wales endte nest sist (3. plass). Sverige vant turneringen på bedre målforskjell enn Norge.