Pacheco ser til Gerrard

Dani Pacheco vet at han har en god læremester i Steven Gerrard. Boltons Johan Elmander med hyllest til Avi Cohen.

Dani Pacheco skrev nylig under en ny kontrakt med Liverpool, men vet at han må jobbe hardt for å spille seg til en regelmessig plass på førstelaget.
- Alle kan bli bedre. Hver dag, sier Pacheco i juleutgaven av LFC Weekly.

- Du er 19 år og ser Stevie forsøke å forbedre seg på trening, for eksempel med venstrefoten eller kanskje hodespillet. Hvis en spiller som ham forsøker å bli bedre, innser du hvor langt du har å gå dersom du ønsker å nå toppen.

Det er ikke bare Gerrards harde arbeid som imponerer Pacheco. Kapteinens anvendelighet er også noe spanjolen ønsker å ta etter.
- Vi er helt forskjellige fysisk. Jeg sammenligner meg ikke med ham fordi han er en av Liverpools største spillere, men jeg vet at jeg kan ha en rolle på laget – forsøke å hjelpe dem – fra den posisjonen (bak spissen).

- Jeg har spilt mye både på venstre og høyre, både for Liverpool og Spania de seneste årene. Jeg vil alltid spille der manageren ønsker at jeg skal spille. Jeg forstår at Stevie har spilt over alt for Liverpool – høyreback, venstreback, på hele midtbanen og fremme. Han er så komplett som du kan være, og det er så mye jeg kan lære av ham.

Elmander med hyllest til Avi Cohen
Johan Elmander kom med sin personlige hyllest til den tidligere Liverpool-spilleren Avi Cohen som nylig ble alvorlig skadet i en motorsykkelulykke. Den svenske landslagsspilleren scoret i Boltons 2-0-seier mot West Bromwich 2. juledag. Etter scoringen hentet han en t-trøye med teksten “get well soon”. Avis sønn, Tamir, spiller for Bolton, men har fått permisjon til å reise hjem for å være hos faren på sykehus i Israel.
- Det er trist det som har skjedd med Avi. Tamir er godt likt av hele gruppen. Avi er i våre tanker og bønner. Spillerne ønsket å vise Tamir hva de synes om ham. Det summerer opp gløden og samholdet som vi har. Avi hadde vært her på treningsfeltet i en uke. Han er en herlig kar. Vi håper han blir bedre, uttaler Bolton-manger Owen Coyle ifølge The Mirror.