Pacheco usikker på fremtiden

Dani Pacheco mener de to målene for Spania U19 i gjorde ekstra godt for selvtilliten ettersom den er lav på grunn av usikkerhet rundt hans fremtid i Liverpool.

Dani Pacheco kom innpå i syv kamper for Liverpools førstelag forrige sesong, men innrømmer at han nå er usikker på fremtiden sin. Derfor var det godt for selvtilliten å score begge Spanias mål i 2-1-seieren mot Portugal i gårsdagens kamp i U19-EM.
- Jeg trengte virkelig de målene ettersom selvtilliten min er lav på grunn av usikkerheten om min fremtid, sier Dani Pacheco til uefa.com.

- Det er også en kilde til lykke at de målene hjalp laget mitt å nå semifinalen i denne turneringen.

Pacehco var et stadig uromoment for portugisernes forsvar med løp innover i banen fra hver kant.
- Vi alle kjenner kvalitetene Dani besitter. Han ser alltid etter rom å utnytte. Jeg tror han fortsatt trenger å forbedre jobben uten ball, noe han også gjør. Hvis han kan perfeksjonere det, ville han bli en flott spiller, sier Spanias U19-landslagssjef Luis Milla.

Spania er sikret 1.plassen i gruppen uavhengig av resultat i den avsluttende kampen mot Italia på lørdag, men Spania vil likevel ikke ta lett på oppgaven.
- Vi ønsker å hvile godt og så konsentrere oss om den siste kampen mot Italia. Våre to målsettinger i dette sluttspillet var å avansere til semifinale og kvalifisere oss til U20-VM neste sommer, noe vi nå har oppnådd, avslutter Pacheco.