Parry rådgiver for NESV

New England Sports Ventures søkte råd hos tidligere daglig leder i Liverpool FC, Rick Parry, før de la inn sitt bud på £300M for Anfield-klubben. Det melder Daily Telegraph.

John W. Henry og Tom Werner i NESV søkte råd hos Parry fordi de anså han som en ekspert både på Liverpool FC og Premier League. Duoen skal ha møtt Parry personlig.

55 år gamle Parry var som kjent den første daglige lederen i Premier League. En jobb han hadde i seks år, før han takket ja til en tilsvarende stilling i Liverpool FC. En jobb han hadde frem til mai 2009.

Parry er en av flere eksperter som NESV har forhørt seg med i forbindelse med oppkjøpet av Liverpool. Daily Telegraph skriver at det er uklart om Parry vil bli tilbudt en stilling i Liverpool FC om NESV skulle få fullført oppkjøpet.

Kilder innad i Liverpool har insistert på at NESV har full tiltro til dagens toppledelse på Anfield, og at de således ikke akter å gjøre noen umiddebare forandringer i toppen av organisasjonen. Men det er høyst sannsynlig at styreformann Martin Broughton forlater sitt verv når avtalen er i boks. Hans oppgave var som kjent spesifikt å finne en kjøper av klubben.