Pepe drømmer om sølvtøy

Pepe Reina håper at Europaligaen skal gi Liverpool et trofé i skapet etter endt sesong. Nå ser keeperen frem mot en ny stor europacupkveld på Anfield, mot Benfica i morgen kveld.

Reina er på god vei mot sin fjerde Golden Glove på fem år i Premier League, men for laget er Europa League den eneste sjansen til et trofé. Målvakten har ikke høstet vinnermedaljer med Liverpool siden FA-cuptriumfen i 2006, og selv mener han det er på høy tid med en ny medalje.

- Europaligaen er det eneste trofeet vi har sjanse på denne sesongen. Derfor er denne turneringen enormt viktig for oss nå. Alle spillerne i klubben ønsker å vinne trofeer, og dette er vår siste sjanse til å gjøre det denne sesongen, slår Reina fast til Liverpool Echo.

- Det er alltid herlig å vinne trofeer. Vi spillerne er fullt klar over at sesongen ikke har vært spesielt god. Vi har ikke gjort det bra nok, og burde ha prestert bedre, legger han til.

- Men vi har fortsatt sjansen til å vinne et trofé, noe som alltid er viktig for klubben og spillerne. Nå er det opp til oss selv å klare det. Vi må stå på.

- Det spiller ingen rolle hva en individuell spiller utretter. Det er laget som teller. Selv om en individuell spiller gjør en god kamp, er det en fattig trøst dersom laget ikke har prestert bra nok som enhet.

- Vi skjønte det ville bli vanskelig å ta 86 poeng igjen, da det var en enorm prestasjon. Vi skjønte at årets serie ville bli tøffere. Men vi har kun hatt en dårlig sesong.

- Det er ikke lett å gå til topps i engelsk fotball. Vi var så nære i fjor, og derfor er vi ekstra skuffet over hvordan det har gått denne sesongen.

Med Emiliano Insua og Ryan Babel suspendert, Maxi Rodriguez ikke spilleberettiget, samt Martin Skrtel, Fabio Aurelio og Martin Kelly skadet, blir det ikke enkelt for Liverpool å snu 1-2 til avansement mot Benfica i morgen kveld.

- Jeg håper vi klarer å holde nullen igjen, og får snudd dette i vår favør. Jeg håper rett og slett at jeg ikke får noe som helst å gjøre, men jeg tror ikke det vil bli tilfelle.

- Vi vet det blir vanskelig, men vi har klart lignende oppgaver mange ganger tidligere. Vi vil ha Anfield-publikummets støtte fra første fløytesignal av, og takket være deres lidenskap og oppofrelse vil også spillerne yte 100% i morgen kveld. Det er det ingen tvil om, avslutter Reina.