Pepe og Torres til kvartfinalen

Fernando Torres gikk målløs av banen like før timen var gått da Spania slo naboen Portugal 1-0 i Cape Town i kveld. Reina og Torres er nå klare for kvartfinale mot Paraguay lørdag kveld.

Spania stilte med samme lag som da de slo Chile i siste gruppespillskamp, noe som betydde at Fernando Torres fikk fornyet tillit fra start til tross for måltørke så langt i mesterskapet. I starten i dag virket han veldig revansjesugen, og han satte Portugals målvakt på prøve allerede før minuttet var gått. Liverpool-spissen var meget involvert i starten, men forsvant etterhvert som kampen utviklet seg. Han ble erstattet av Fernando Llorente etter 58 minutter - og fire minutter senere scoret toppscorer David Villa det avgjørende målet for spanjolene.

Det så ikke ut til at Torres slet med noen skade, men han er ikke helt i toppslag, og så litt misfornøyd ut da han ble byttet ut. Etter kampen var han og Reina meget delaktig når Spania feiret triumfen mot naboen, som gjorde at de nå er klar for kvartfinale mot Paraguay på lørdag.

Den kvartfinalen sendes på Viasat 4 kl 20.30 på lørdag kveld. Tidligere på dagen, kl 16.00, spiller Javier Mascherano og Maxi Rodriguez mot Tyskland. Den kampen sendes på TV2/HD.