Positiv før sesongstart

Glen Johnson har god følelse før sesongen starter. De røde har hentet Joe Cole, mens Torres og Gerrard har bestemt seg for å fortsette i klubben. Ny start under Hodgson.

Glen Johnson tror det går mot en god sesong for Liverpool etter en skuffende 7.plass i Premier League forrige sesong.
- Det var en overraskelse for alle, ingen forventet det. Vi trodde at vi skulle kjempe om tittelen, og det ble skuffende for alle knyttet til Liverpool, men vi håper det skal bli bedre i år. Alle ønsker at vi skal tilbake blant de fire beste. Fjerdeplass er en referanse, sier Glen Johnson til Sunday Express.

Etter å ha overrasket negativt i 2009/10 tror Johnson at de røde kan komme til å slå tilbake.
- Det skjer alltid fra det minuttet folk snur det døve øret til laget. Det er da det stikker i deg, så vi får krysse fingrene.

Høyrebacken synes det har gått bra så langt under Roy Hodgson. Troppen er også forsterket med Joe Cole og Milan Jovanovic.
- Det føles definitivt ut som en ny start. Roy kan opplagt kommunisere mye bedre med de engelske spillerne. Han bringer sine tanker til laget og vet hva han ønsker. Han konsentrerer seg om organisering og hvordan vi skal forsvare oss.

- Jeg har kjent Coley i mange år, og det er hyggelig å få enda en Cockney-stemme hit. Han åpner opp forsvar, og jeg tror han vil bli en stor spiller for Liverpool.

Klubben har også fått et løft etter at Torres og Gerrard bestemte seg for å bli værende på Anfield.
- Jeg håpet hele tiden at Fernando skulle bli, men noen ganger er det vanskelig når Man City begynner å hive rundt seg med summer. Men Liverpool var sterke og vi har beholdt våre beste spillere. Det er en erklæring i seg selv.