Positiv samtale med Fernando

Roy Hodgson forteller at han nå har pratet med Torres, og at samtalene var positive. Spissen er ikke til salgs uansett pris. Han venter på telefon tilbake fra Mascherano, men har ikke hørt noe. Roer ned Remy-ryktene.

Det har vært utrolig mange spekulasjoner rundt fremtiden til Fernando Torres de siste månedene, og spissen har blitt linket kraftig til Chelsea, Manchester City og Barcelona. Roy Hodgson har inntil nå ikke fått pratet med den nybakte verdensmesteren, men etter den første samtalen er 62-åringen positiv med tanke på å få beholde sin stjernespiss.

- Jeg har møtt Fernando, og han virket som en veldig hyggelig mann. Vi hadde en god samtale. Slik jeg ser det er han Liverpool-spiller, han er ikke til salgs, og vi vil ikke ta i mot bud for han. Vi ønsker å beholde han, sa Hodgson i dag fra treningsleiren i Sveits.

- Samtalen vår var kort, fordi jeg måtte dra for å reise til Sveits. Vi pratet om fotball, VM, skaden hans, og eg fortalte han hvor mye jeg gledet meg til å få jobbe med han. Christian Purslow var også tilstede, og pratet med Torres lenge etter jeg gikk - men samtalen min med han handlet kun om fotball.

Venter på telefon fra Mascherano
En som ikke har gitt lyd fra seg er Javier Mascherano. Det virker klart at den argentinske landslagskapteinen ønsker seg bort fra Merseyside, og aller helst til Rafa Benítez i Inter. Roy Hodgson forteller at han fremdeles venter på å få høre fra midtbaneterrieren.

- Jeg har forsøkt å komme i kontakt med Javier. Jeg har lagt igjen noen meldinger på telefonsvareren hans og sendt han noen meldinger, men har ikke fått svar ennå. Det er ikke unaturlig, ettersom han har vært gjennom et tøft mesterskap, og jeg tror han er tilbake i Argentina. Det er ikke alltid like lett å få kontakt med folk. Jeg har forsøkt å nå han for å gjøre det klart at jeg vil være glad for å snakke med han når det passer, sier Hodgson.

Roer ned Remy-ryktene
SkySports hevdet tidligere i dag at Liverpool hadde gjort et framstøt for å sikre seg Loic Remy fra Nice. Andre kilder hevdet at en avtale allerede var i boks for 23-åringen. Roy Hodgson roer det hele litt ned.

- Han er en spiller som har blitt nevnt til meg fra speiderne, og en spiller klubben har fulgt siden før jeg kom. Han er en spiller jeg vet lite om. Om jeg skal være interessert i en spiller må jeg se han spille, studere han og ta en avgjørelse. Det har jeg ikke hatt anledning til.