Positiv til fortsatt landslagsspill

Steven Gerrard har ingen planer om å legge landslagskarrieren på hyllen. Etter et skuffende VM er han mer bestemt på å prestere bra for landet sitt en tidligere. Cole kan gjøre triks bedre enn Messi.

Flere spillere ga seg på det engelske landslaget etter VM, mens Jamie Carragher kun stilte opp i mesterskapet fordi Fabio Capello manglet midtstoppere. Steven Gerrard er imidlertid fast bestemt på å fortsette på landslaget.
- Jeg synes alle er berettiget til sine egne meninger og avgjørelser i livet, uttalte Gerrard til Sky Sports News på en pressekonferanse med det engelske landslaget foran morgendagens privatlandskamp mot Ungarn.

- Det er noe jeg ikke kan kontrollere. Men jeg synes at når manageren tar deg ut for England, så bør du etter min mening komme og spille.

- Spillere er forskjellige, noen har skadeproblemer,noen er skuffet over at de ikke blir tatt ut og har blitt utelatt i store mesterskap og er frustrert.

- Jeg har ikke erfart de følelsene ennå i min karriere, så jeg vet ikke hvordan jeg ville håndtere de følelsene hvis jeg var i deres sko.

- Men etter opplevelsen i Sør-Afrika var det på ingen måte at jeg skulle gi meg etter den erfaringen. Jeg ønsker å gi meg på topp som England-spiller.

England skuffet stort i VM og Steven Gerrard ble ofte plassert ute til venstre på midtbanen av landslagssjef Fabio capello.
- Jeg har et godt forhold til manageren. Jeg føler ikke at jeg spilte ute av posisjon. Jeg synes jeg gjorde en brukbar jobb. Fremover vil jeg gjøre nøyaktig det manageren ønsker at jeg skal gjøre. Jeg ønsker ikke å skape et stort problem ut av hvor jeg spiller på laget.

Joe Cole ble ikke tatt ut på det engelske landslaget denne gang, men Gerrard er mektig imponert over det han har sett av de ntidligere Chelsea-spilleren.
- Messi kan gjøre fantastiske saker, men alt han gjør kan Joe også gjøre, om ikke bedre, sier Gerrard til bladet ”Match of the Day”.

- Han pleide å sjokkere oss på trening med noen triks med en golfball som de fleste spillere ikke engang kan klare med en fotball.

- Jeg forestiller meg virkelig Joe som ”Årets spiller” denne sesongen.