Poulsen frykter Delaps lange innkast

Christian Poulsen mener at Liverpool må være oppmerksomme på Rory Delaps lange innkast når Roy Hodgsons menn gjester Britannia Stadium i morgen. Dansken synes det er på tide med en borteseier igjen, men innser at Stoke ikke blir noen enkel motstander.

Manager Hodgson vil håpe å ha Sotirios Kyrgiakos, Joe Cole og Glen Johnson tilbake fra skader i morgen. Det forventes også at Raul Meireles er frisk igjen, etter at han kastet opp og måtte gi seg i pausen mot Wigan.

- Jeg føler at jeg har noe å bevise. Jeg må jobbe enda hardere. Det var derfor jeg ble hentet hit, sier Christian Poulsen til Liverpool Echo foran Stoke-kampen.

- Folk vet at jeg har en fortid i Juventus. Men jeg må fortsatt gjøre meg fortjent til å spille på Liverpools lag. Jeg ønsker å vise fansen at jeg kan hjelpe laget, og at jeg er en god spiller, fortsetter midtbanespilleren.

- Jeg syntes jeg greide meg bra mot Manchester United, og var også fornøyd med kampen i Napoli. Prestasjonene mine har vært litt dårligere etter at jeg kom tilbake fra landslagsoppdrag.

- Jeg ønsker å spille meg inn på laget igjen, og bidra der. Men dette handler ikke bare om meg. Laget er alltid viktigst.

- Vi stod med fire strake seire før Wigan-kampen. Prestasjonen der var et hakk svakere, og nå ønsker vi å rette opp inntrykket igjen når vi møter Stoke. Vi ønsker å spille på det nivået vi viste mot Chelsea.

- Vi visste det ville bli tøft i Wigan. Vi snakket om det før kampen. Vi startet meget bra, og de første 20 minuttene spilte vi bra. Men Wigan tok over etter pause, og vi vet vi senket oss et hakk i forhold til den flotte kampen mot Chelsea.

- Du har egentlig ikke råd til å senke nivået på denne måten. Premier League er en veldig tøff liga, og i år ser det ut til at alle slår alle. Jeg vet det er en klisje, men det finnes ingen enkle kamper.

- Jeg vet det vil bli vanskelig i Stoke også. De besitter spesielle kvaliteter, spesielt på lange innkast. Så det blir en tøff test.

- Ved å holde ballen på bakken og spille opp mot vårt beste, håper jeg at vår spillestil vinner over deres.