Poulsen snart på Merseyside

Ifølge Liverpool Echo skal Hodgson være svært ivrig på å få i havn en overgang for Christian Poulsen før ligastart. Lucas vil komme sent tilbake fra USA, mens Mascheranos fremtid er usikker. Forventer nytt bud på Jones.

Dominic King i Liverpool Echo skriver at Christian Poulsen forventes til Merseyside i løpet av de neste 48 timene for ytterligere samtaler med Liverpool FC. Spilleren har fått fri fra det danske landslaget til kampen mot Tyskland fordi en overgang fra Juventus til Liverpool kan bli sluttført denne uken.

Roy Hodgson er ivrig etter å få i havn en avtale så fort som mulig. Dersom alt går som planlagt, tror Dominic King at Poulsen kan være aktuell allerede til ligaåpningen mot Arsenal på søndag. Javier Mascheranos fremtid er fortsatt usikker, mens Lucas Leiva skal spille landskamp for Brasil i New Jersey onsdag morgen. Brasilianeren vil tidligst være tilbake på Melwood fredag morgen.

Hodgson, som er på jakt etter en spiss, håper på fremskritt på overgangsmarkedet, og det forventes at han kommer med et forbedret bud til Middlesbrough på keeper Brad Jones.