Poulsen startet med seier

Danmark og Christian Poulsen vant med en sen scoring mot Island, da Liverpool-spilleren startet sin oppgave som kaptein. Nå ser han fram til nordisk krig. Mark Halsey dømmer i Birmingham.

- Vi fikk det vi behøvde
30-årige Christian Poulsen spilte sin landskamp nr.78 med kapteinsbindet på armen, og var nær ved å måtte forlate Parken til massiv pipekonsert. Bare et seiersmål i det 91. minutt sørget for 1-0 seier mot Island og unngåelse av massiv kritikk.

De neste kampene som Danmark skal spille er borte mot Portugal og hjemme mot Kypros i neste landslagsopphold i oktober, før gruppeleder Norge venter på Ullevaal i mars til neste år. Poulsen ser fram til en nordisk duell i toppen av gruppa.

- Det er artig at vi skal kjempe med Norge. De har tatt seks poeng, og det var overraskende at de slo Portugal, sier Christian til dansk TV2.

- Det er ikke ut som at Portugal skal få flyte igjennom denne kvalifiseringen, og hvis vi kan få poeng borte mot dem vil det se bra ut for oss.

- Vi har kommet oss igjennom den første av åtte oppgaver med tre poeng. Vi var ute etter å få et resultat, og det fikk vi, konkluderer midtbanespilleren etter seieren mot islendingene.


Syk dommer tilbake
Mark Halsey var borte hele fjorårsesongen som dommer i Premier League, som følge av en kreftdiagnose. Nå er han satt opp til å dømme søndagens kamp mellom Birmingham og Liverpool.