Pressekonferanse i dag

Liverpool presenterer sommerens kjøp så langt på Anfield i dag, men Roy Hodgson vil ventelig bli spurt mer om spillere på vei ut og hvem som reiser til Makedonia.

I ettermiddag vil Joe Cole, Milan Jovanovic og Danny Wilson ble presentert for pressen. Media vil nok likevel være mer opptatt av at Liverpools manager bekrefter en av dagens store nyheter om at Javier Mascherano har bedt om å forlate klubben.

Det er bred enighet i avisene om at Mascherano og hans agent i går ga Hodgson klar beskjed, på sin første dag tilbake på Merseyside etter VM, at han søker seg vekk fra klubben. Inter er favoritt til å sikre seg argentineren, og Sully Muntari blir nevnt som en mulig del av en avtale. Scott Parker hos West Ham regnes også å være på listen til Roy Hodgson dersom han må bruke noen av pengene ved et eventuelt salg av Mascherano til å hente en ny sentral midtbanespiller.

I tillegg vil ryktene om hva Fernando Torres gjør eller ikke gjør være levende så lenge toppscoreren ikke bekrefter hvordan han ser sin umiddelbare fremtid.

Pressekonferansen er også i forbindelse med torsdagens kamp mot Rabotnicki i Makedonia, og Roy Hodgson vil bekrefte om han tar med noen av VM-spillerne til bortekampen på torsdag. Det knytter seg mest interesse til om engelskmennene Gerrard, Cole, Johnson og Carragher vil bli tatt med for å styrke det laget som så langt har spilt under pre-season, og i så fall mot det rådet som det medisinske apparatet skal ha gitt om ikke å benytte landslagsspillerne for tidlig.