Protestmarsj avholdt

Stor deltagelse i dagens protestmarsj mot eierne. Også misnøye med Hodgson. Spirit of Shankly advarer nå Royal Bank of Scotland og potensielle oppkjøpere at tusenvis av supportere kan komme til å protestere på deres dørterskel.

Trusselen kommer etter at cirka 2000 Liverpool-supportere marsjerte fra Liverpool Supporters Club til utenfor The Kop for å vise sin misnøye med eierne Tom Hicks og Geroge Gillett. Duoen har en frist i oktober til å tilbakebetale lånet på £237M eller få til en refinansiering. Hvis de ikke klarer det, kan Royal Bank of Scotland komme til å ta over Liverpool FC. Marsjen ble organisert i forkant av Liverpools 1-2-tap mot Blackpool på Anfiield i dag. Spirit of Shankly ønsker å få eierne ut og vil at supporterne får kjøpe en andel av klubben. De håper å legge ytterligere press på RBS og potensielle oppkjøpere .
- Vi kommer til å fortsette med protesten helt frem til siste dag, sier James McKenna, talsmann for Spirit of Shankly, til Liverpool Echo.

- Vi ønsker å trappe opp aksjonene. Vi vil protestere på kampene til LFC, men også i bankene og hos alle involverte i salget. Hvis de ikke hører på oss, vil vi ta aksjonene til dem. I dag er en anledning de bør lytte til oss, dette antallet kunne lett vært utenfor RBS.

De som marsjerte ropte ”All we are saying is sell up and go” og ”They just care about money, they don't care about fans. Liverpool Football Club is in the wrong hands”.

Se flere bilder fra protestmarsjen i Liverpool Echo.

Etter kampslutt begynte The Kop å rope “Dalglish, Dalglish”. Tålmodigheten med Roy Hodgson begynner visstnok å ta slutt. Flere supportere på alle tribuneseksjoner på Anfield ble også igjen etter kampslutt og fortsatte protesten mot eierne.