Purslow prater med Torres

Roy Hodgson håper at Fernando Torres blir på Anfield, og kan fortelle at Christian Purslow har holdt samtaler med den ferske verdensmesteren de siste dagene. Mascherano returnerer 5. august.

Etter en god uke med spillerforsterkningene Danny Wilson og Joe Cole, i tillegg til Steven Gerrard sin avgjørelse om å bli på Anfield, håper Roy Hodgson nå at Fernando Torres følger etter og blir på Anfield. Spissen har blitt kraftig linket bort fra klubben denne sommeren, og pengesterke klubber som Chelsea, Manchester City og Barcelona står klar med sjekkheftet. Liverpool FC har gjort det klart at spilleren ikke er til salgs, men i dagens fotball er det nesten umulig å tviholde på en spiller som aller helst vil forlate klubben. Foreløpig virker det ikke som at Torres, som ferierer i Spania for tiden, har tatt en avgjørelse.

- Christian Purslow har pratet med Fernando Torres de to siste dagene, så jeg tror Torres har fått sagt en del, men selv har jeg ikke fått pratet med han, sier Roy Hodgson til SkySports News.

- Tirsdag var en stor dag, med signeringen av Joe Cole samtidig som Gerrard forsikret alle om at han ble i klubben. Forhåpentligvis vil han snart bli fulgt av Fernando Torres, og så kan vi begynne å tenke på et par nye spillerkjøp som vi ønsker å få til for å forsterke troppen enda mer. På mandag kan vi møte igjen en del av spillerne som spilte i VM, og starte å jobbe for alvor.

Hodgson fikk også spørsmål om situasjonen rundt Javier Mascherano. Det er blitt rapportert at den argentinske landslagskapteinen ønsker seg til Inter, og manageren har ikke fått pratet med midtbanespilleren.

- Mascherano er på ferie. Han kommer ikke tilbake før 5. august, så jeg får pratet med han når han kommer tilbake til klubben - ikke før.

Det virker også klart at Steven Gerrard hadde muligheten til å bytte klubb i sommer. Han ble tidlig utpekt som Real Madrids hovedmål på overgangsmarkedet.

- Steven ønsket tid til å vurdere et mulig tilbud han hadde, men jeg var alltid optimistisk med tanke på at han ville bli i Liverpool, fordi han er en så sentral spiller her, så det ville vært fælt å miste han.