Rafa bekymret over tett kampprogram

Liverpool spilte ingen god kamp på Madejski Stadium i dag, og Rafael Benitez uttrykte lettelse over at man slapp med skrekken og får omkamp på Anfield. Den spilles onsdag 13.januar kl 21.00.

Benitez la imidlertid ikke skjul på at han helst hadde sett at hans lag avanserte fra 3.runde i FA-cupen på første forsøk.

- Jeg er skuffet fordi vi ikke trengte et tettere kampprogram enn vi har. Det var en tøff kamp, og nå får vi en ny sjanse på Anfield, der vi forhåpentligvis kan prestere litt bedre enn dette, sa spanjolen på pressekonferansen etter kampslutt.

- Alle kunne se at det ble en vanskelig kamp for oss. Reading la press på oss, og jobbet veldig hardt fra begynnelse til slutt, slik at vi måtte jobbe veldig hardt.

- Da vi slapp inn mål, visste vi at det ble enda vanskeligere, men etter at vi utlignet hadde vi noen sjanser. Men det hadde de også.

- Reading spilte virkelig bra. Å møte Liverpool i TV-kamp var et stort løft for dem, og de gjorde en meget god innsats. Det skal de ha kreditt for, men vi er fortsatt med i turneringen og forhåpentligvis vil det være utslagsgivende at vi nå får spille på Anfield.

- Jeg synes vi tidvis spilte bra og tidvis dårlig, men som sagt skal Reading ha honnør for å ha jobbet så hardt. Det var også en vanskelig bane, noe som ikke hjalp på spillet.

- Vi har fortsatt to åpenbare muligheter til å vinne trofeer denne sesongen i Europaligaen og FA-cupen. Vi vil gjøre vårt ytterste i begge turneringene, og i tillegg forsøk å forbedre oss i ligaen. FA-cupen er en veldig viktig turnering for oss, og vi ønsker å vinne trofeer.

Benitez ble også spurt om Ryan Babels Liverpool-fremtid.

- Vi vurderte å sende ham innpå, men kampen var veldig jevn og Reading var veldig farlige på dødballer. Ryan må fortsette å jobbe hardt for oss. Han er vår spiller, og vil få sine sjanser. For øyeblikket forsøker vi ikke å selge ham.

Manageren ble også konfrontert med ryktene om at Liverpool er ute etter Ruud van Nistelrooy.

- Vi snakker ikke om spillere, men vi forsøker ikke å sikre oss ham så jeg kan ikke se at det vil skje. Vi jobber hardt på transfermarkedet. Vi har hatt noen gode samtaler med noen kandidater, men nå er jeg mer opptatt av å ta en god prat med de spillerne jeg allerede har, var alt han ville si.