Rafa fikk pris

Rafael Benítez er i Madrid for å få en pris for arbidet sitt etter at han fikk sin grad ved universitet i Madrid i 1982. Skal på CL-finalen i morgen - og har sendt et stikk til sin gamle kamphane.

I 1982 tok Rafael Benítez en grad innen fysisk opplæring - og i går var han tilstede ved Universitet i Madrid for å ta i mot sin medalje.

Det var i den anledning han kom med uttalelsene om at han trodde overgangsmarkedet ble vanskelig i år på grunn av fotball VM. Uttalelser han ga til spanske AS, men The Sun kjørte som at Rafa hadde gitt ekslusivt til dem. Liverpoolfc.tv kom på banen og avfeide at det hadde vært en The Sun-ekslusiv tidligere i dag.

- Det er er viktig for meg å forsikre supporterne våre om at jeg aldri har pratet ekslusivt til denne avisen, og det kommer jeg heller aldri til å gjøre. Sitatene de brukte fra meg er fra et arrangement jeg deltok på i Spania i går, sier Rafa til Liverpoolfc.tv.

Rafa er altså i Madrid, og skal på Champions League-finalen mellom Inter og Bayern München på Santiago Bernabeu i morgen. José Mourinho har de siste ukene blitt linket til managerjobben i den spanske hovedstadsklubben, og Rafa sendte på onsdag et stikk til sin gamle kamphane i den anledning.

- Jeg vet ikke om Mourinho er den rette personen for å trene Real Madrid. Pellegrini har gjort en god jobb, og bør bli gitt respekt, sa Rafa til spansk media. Uttalelsen skapte naturlig nok overskrifter i de britiske tabloidavisene.