Rafa fokuserer på West Ham

Benitez har begynt å fokusere på mandagens kamp mot West Ham. En seier over The Hammers vil gi laget selvtillit foran den første semifinalen mot Atletico. Lee imponert over Maxi.

Liverpool har to tette kamper på programmet i neste uke. Først ligakamp hjemme mot West Ham mandag kveld, deretter semifinale i Europa League i Madrid torsdag kveld. Men frem til ligakampen mandag vil ikke Rafael Benitez tillate sine spillere å fokusere på noe annet enn å ta tre ligapoeng.

- Vi vil være klare for kamp mot West Ham, og skal gjøre det bra i den kampen. Spillerne vet hvor viktig det er å vise fremgang, og vi vil fortsatt forsøke å bli blant de fire beste. Derfor er det viktig at vi vinner. Det vil også gi oss mer selvtillit foran møtet med Atletico. Forhåpentligvis klarer vi å holde koken nå i sluttfasen av sesongen, sier Liverpool-manageren til klubbens offisielle nettside.

West Ham blir som kjent ledet av Gianfranco Zola. Benitez tror italieneren har en stor fremtid innen manageryrket, selv om The Hammers kjemper for å unngå nedrykk denne sesongen.

- Zola er en hyggelig kar og en god manager. Han har mye erfaring fra sin tid som spiller, og som manager ønsker han å forbedre seg og lære. Jeg tror han har en stor fremtid.

- West Ham har et godt lag og en god stab. De har snakket om at de trenger en seier til for å holde seg i Premier League. Forhåpentligvis kommer ikke den mot oss.

- De har litt selvtillit nå, og jobber veldig hardt sammen.

Maxi har imponert Lee
Assistentmanager Sammy Lee anser Maxi Rodriguez som en ypperlig tilvekst til Liverpools tropp. Etter overgangen fra Atletico Madrid i januar har argentineren vært fast inventar på laget i ligakampene, hvor han har imponert med oppofrende arbeidsinnsats.

- Maxi er en klassespiller. Han kom hit og fant seg raskt til rette. Han har vært storartet å ha i klubben, og han er veldig fokusert, uttaler Lee til Liverpoofc.tv.

- Han er en meget dyktig proff, og det er meget synd at han ikke kan spille Europa League for oss. Det jeg liker best ved ham er at han liker å spille ballen fremover raskt, slik at vi kan angripe. Det er det første du bør tenke på når du får ballen - å slå den fremover - og han gjør det.

- Maxi har også gode bevegelser i angrep, og har gjort en flott jobb for denne fotballklubben. Han ønsker å lykkes i denne klubben, og det er flott for oss å få en internasjonal spiller som ønsker å komme hit og utvikle seg videre, avslutter Lee.