Rafa fornøyd med innsatsen

Benítez mener at spillerne var fantastiske. De kjempet veldig, veldig hardt. Fornøyd med innsatsen. Holdt nesten til seier. Benítez mener Liverpool ble snytt for to straffespark.

Sotirios Kyrgiakos sendte Liverpool i ledelsen like før timen var spilt, men Robert Huths scoring på overtid sørget for at kampen på Britannia Stadium endte 1-1. Benítez, som hadde foretatt seks spillerforandringer grunnet skadesituasjonen, synes spillerne fremsto på en positiv måte i dag.

- Hovedsaken i dag, med noen spillere ute, var å vise karakter og reagere. Spillerne var fantastiske, jobbet veldig, veldig hardt. Fansen satte pris på dette og støttet laget, uttalte Benítez til pressen etter at dommer Lee Mason hadde blåst av kampen.

- Jeg er meget fornøyd med innsatsen mot et vanskelig lag. I en tøff kamp gjorde vi nesten alt for å vinne.

- Hvis dere hadde spurt meg før kampen, under normale omstendigheter, om jeg ville ha tatt med ett poeng, ville jeg si at det ikke var dårlig, men etter å ha ledet frem til det 89.minutt føler jeg at kunne fått tre poeng.

- I fotball går noen ganger ting i mot deg. Vi har disse problemene, men den eneste måten å forandre på det er å holde det gående, fortsette å jobbe hardt

- Det meste positive for meg var at spillerne forsøkte fra begynnelse til slutt. De jobbet virkelig hardt, så det var vanskelig.

- Vi vil forbedre oss om vi fortsetter å jobbe på denne måten.

Liverpool slapp inn utligningsmålet fra corner, men Benítez vil ikke skylde på backfireren. Istedenfor mener han at laget som helhet må slutte å gi bort for mange dødballer i farlige områder.
- Kanskje kan vi gjøre det bedre, men jeg ville like å analysere hver situasjon fordi det var for mange frispark, for mange innkast, for mange cornere.

Benítez mener at Liverpool burde hatt to straffespark etter at Lucas ble lagt ned to ganger i straffefeltet.
- For meg var begge straffespark. De var klare, sier Benítez.

- Du kan se situasjonen om igjen 100 ganger, og man vil ha den samme meningen som alle på stadion.

- Det er vanskelig å akseptere fordi vi ledet frem til det 89.minutt, og etter Stokes utligning kunne vi fått et straffespark. Det kunne ha forandret alt. Vi fikk ett poeng når det kunne vært tre, så vi har tapt tre poeng.

Stoke-manager Tony Pulis hyller Liverpools opptreden.
- Det var en rotete kamp, men jeg synes Liverpools holdninger og oppofrelse i dag var førsteklasses. De gjorde et skikkelig forsøk.