Rafa glad for støtten fra Gillett

Rafael Benitez uttaler at han er glad for støtten fra deleier George Gillett. Harry Redknapp misfornøyd med Howard Webb.

Liverpool-deleier George Gillett tilkjennega sin støtte til Rafael Benitez i går, noe manageren er glad for.

- Det er positivt å høre gode ting om klubben, spillerne og manageren fra eieren, uttalte Benitez til pressen etter kampslutt mot Tottenham.

- Vi vet vi ikke har spilt opp mot vårt beste denne sesongen, men fortsetter vi å jobbe like hardt som i dag vet vi at vi kan slå hvem det skal være. Vi må tro på det driver med, og ha selvtillit, la han til.

- Det er alltid viktig å vinne kamper, ikke bare for selvtilliten. I denne kampen spilte vi uten seks av våre faste spillere, men de andre spillerne viste karakterstyrke. Alle spillerne er klar over at dette er måten å løse oppgaven på. Jobber man hardt vil man av og til ha hellet med seg også.

De seks spillerne som var ute med skader var Fernando Torres, Steven Gerrard, Glen Johnson, Yossi Benayoun, Daniel Agger og Fabio Aurelio.

- Dette er kvalitetsspillere som gjør livet enklere for de andre spillerne når de er tilgjengelige. Men uten dem sto de andre spillerne frem og gjorde det bra.

- Det var viktig for alle i klubben å få redusert avstanden opp til fjerdeplassen, og fortsatt være med i den kampen. Alle vet at Liverpool er et godt lag, og det har kun vært et spørsmål om å begynne og vinne kamper og vise våre kvaliteter. Nå vil våre konkurrenter vite at kampen om fjerdeplassen vil stå mellom fire lag.

Redknapp misfornøyd med dommeravgjørelser
Harry Redknapp var ikke fornøyd med at Jermain Defoes scoring i annen omgang ble annulert for offside, og mente også at Peter Crouch skulle hatt straffespark i en duell med Sotirios Kyrgiakos.

- Ingen av disse avgjørelsene gikk vår vei, men du må selvsagt selv sørge for at ting går din vei. Kyrgiakos dro definitivt Crouch i trøya inne i feltet, og når det gjelder Jermains scoring tror jeg ikke engang dommerne vet hvorfor de ikke godkjente den. Jeg vil trolig reise hjem i kveld og lese regelboka i et par timer, for å se hva reglene egentlig sier på dette punktet. Verken dommer eller linjemann virket å vite hvorfor målet ble annulert. De ringte trolig en venn. Er Jermain aktiv, eller er det en ny situasjon? Reglene er for kompliserte nå. Men var det offside, så var det offside. Jeg har ikke finstudert situasjonen, og det er uansett for sent nå. Men det var ikke grunnen til at vi tapte, og Liverpool fortjente å vinne kampen.

- Når det er sagt, så virker det aldri som tvilstilfeller går i vår favør når Howard Webb dømmer. Det må jeg være ærlig å si.

- Jeg tror fortsatt vi kan bli nummer fire, men Liverpool, Manchester City og Aston Villa vil tro det samme.