Rafa håper på finale mot Fulham

Rafael Benitez melder at Fernando Torres gleder seg til å spille mot barndomsklubben Atletico Madrid i semifinalen i Europa League. Nå håper han å møte Fulham i finalen i Hamburg.

Atletico Madrid har fått et løft under sin nye manager Quique Sanchez Flores, etter at han tok over da Abel Resion fikk sparken i oktober. Men de må klare seg uten spissen Sergio Aguero i den første kampen mot Liverpool. Han må sone karantene etter å ha pådratt seg et gult kort for uthaling av tiden helt på tampen av gårsdagens kamp mot Valencia.

- Nå skal vi reise til Madrid i semifinalen. Det blir mer spennende for Torres enn for meg, ettersom han var der i årevis. Vi vet det blir vanskelig, for spanske lag er sterke. Dersom vi skulle ha noen tvil om hva Atletico står for, så får vi prate med Fernando. Han vil fortelle oss alt, uttaler Rafael Benitez til Liverpool Daily Post.

- Den nye manageren har tatt dem fremover. De slet en del i begynnelsen av sesongen, men nå spiller de bra. De har to spisser som er veldig farlige, og som kan kunsten å score mål, legger han til.

- Alle lag du møter i en kvartfinale eller semifinale er gode. Europa League er en veldig bra turnering.

- Vi møtte et bra lag i går, og visste vi måtte jobbe hardt. Vi klarte å utnytte deres svakheter. Vi er selv et av topplagene i Europa, og Benfica er også et av topplagene. De leder sin liga, og spiller god fotball, så vi er fornøyd med å ha slått dem.

- Torres var i godt slag. Han var ikke sliten, så han var i stand til å spille en god kamp. Han slet litt med kneet i begynnelsen av kampen.

- Det er virkelig bra for laget å være i en semifinale i en europeisk klubbturnering. Forhåpentligvis møter vi Fulham i finalen. Det hadde vært flott om begge de engelske lagene hadde kommet dit, avslutter Benitez.