Rafa har sjelden vært sintere

Rafael Benítez innrømmer at han sjelden har vært sintere enn etter tapet mot Wigan. Spanjolen vil ikke tolerere at laget hans presterer på den måten igjen.

Rafael Benítez retter i dag en advarende pekefinger mot sitt mannskap, og sier han ikke kommer til å tolerere at laget hans spiller så svakt som de gjorde mot Wigan. Liverpool kan ikke feile flere ganger dersom det skal være håp om fjerdeplassen, med Manchester City og Tottenham fremfor seg på tabellen med et poeng mer og færre kamper spilt - samt Aston Villa like bak, også med kamp til gode.

- Du er nødt å være skuffet, og jeg var virkelig rasende den dagen. Vi hadde sunket under det nivået jeg forventet at vi skulle spille på, og vi mistet muligheten til å komme oss tilbake blant de fire beste. Det er vanskelig for meg å huske tilbake til sist jeg følte det slik. Laget hadde gjort det bra i en periode, men en situasjon som den på mandag er vanskelig å takle, sier manageren til Liverpool Echo.

- Jeg forsøker alltid å være positiv, og jeg synes vi viste tegn til forbedring i andreomgang. Vi vet at de andre lagene har kamper til goder. Vi tok ikke sjansen vår, og tapte ikke på noen god måte.

- Vi hadde jobbet hardt for å forbedre oss, og du kunne se at laget var sterkere, da vi ikke slapp inn mål og forhindret motstanderne våre muligheter. Jeg var glad for at vi hadde kvalitetsspillere på vei tilbake, og trodde at det ville gi angrepsspillet vårt et løft. Vi tok bare ikke sjansen, og det er frustrerende. Nå har vi en ny kamp, og vi vil gjøre vårt beste. Dette er en ny sjanse for spillerne til å vise den karakteren vi har snakket om, avslutter Rafa.