Rafa i boks for Inter

Den mektige Inter-eieren Massimo Moratti blir i kveld sitert på at Rafael Benítez blir klar for den regjerende mesterligavinneren i løpet av tirsdagen. Ting er så godt som i boks, kun signaturen mangler.

Rafa Benítez forlot Liverpool 3. juni, og ser ut til å få seg en ny attraktiv managerstilling allerede under en uke etter avskjeden på Merseyside. Inter vant alt de kunne vinne forrige sesong, men mistet etter Champions League-triumfen i Madrid sin trener José Mourinho til Real Madrid. Nå blir Rafa Benítez portugiserens arvtaker på Guiseppe Meazza. På spørsmål om spanjolen kom til å ta over, svarte Massimo Moratti følgende.

- Ja, jeg tror virkelig det. Avtalen er så godt som i boks. Det er ikke helt sikkert, for du kan ikke signere noe før du får høre hva du signerer, men vi har hatt Benítez som vår kandidat fra starten, og han er den personen vi ser på som best for å holde Inter på samme nivå.

Benítez ønsker å ta med seg Mauricio Pellegrino, Xavi Valero og Paco de Miguel til Milano. Moratti avviser dog at manageren skal få en 3 årskontrakt verdt 5 millioner euro per sesong.

- Den som skrev det har bommet helt, både på kontraktslengde og summer. Jeg leser skremmende høye summer, men i realiteten vil lønnen ligge på det samme nivået som våre trenere i fortiden. Vi pratet om alt annet enn overgangsmarkedet, og antall assistenter jeg har lest han skal ta med seg i avisen er også feil, avslutter Moratti til italiensk media.