Rafa mener Mascherano er i knallform

Rafael Benitez fryder seg over at Javier Mascherano synes å være i knallform for tiden, samtidig som Albert Riera også er i ferd med å trene seg i form igjen.

Rafael Benitez mener at Javier Mascherano går foran som et godt eksempel for sine lagkamerater med sin gode form om dagen. Nå håper han at argentinerens entusiasme skal smitte over på lagkameratene i forbindelse med denne ukens kamper mot Unirea Urziceni og Manchester City.

- Javier demonstrerer ute på banen hvorfor han er kaptein for Argentina. Han har veldig gode holdninger, er veldig positiv, og kan inspirere spillerne rundt seg, uttaler Rafael Benitez til Liverpool Echo.

- Han setter standarden for de andre spillerne. Jeg er veldig godt fornøyd med hvordan alle spiller for øyeblikket, men Javier Mascherano er spilleren som gjør det aller best for tiden, legger han til.

- Bare se tilbake på lokaloppgjøret mot Everton. Han spilte i en uvant posisjon som høyreback, men klarte likevel å sette preg på kampen. Alle kan se hvilken forskjell han utgjør for laget nå.

- Han hadde problemer i starten av sesongen, men nå har han funnet roen og jobber veldig hardt for laget. Han har funnet sitt gamle jeg, den spilleren vi kjøpte. Han gir 100% for denne klubben.

Liverpool Echo melder at Rafael Benitez ga spillerne treningsfri i helgen, men nå begynner oppkjøringen til Europaliga-kampen mot Unirea på Anfield torsdag kveld. En av de som kan få en plass i startoppstillingen i den kampen, er Albert Riera.

Benitez mener at Riera er i ferd med å komme i form igjen, og avslører at spanjolen har imponert på trening.

- Albert er en mulighet for oss på venstresiden. Det er viktig å ha konkurranse om alle plasser på laget. Han vil bli enda bedre. Han trenger å trene noen uker på rad, men han har vist fremgang den siste måneden. Det har jeg sett på treningene.