Rafa misliker mandagskamper

Benítez er ikke spesielt glad for alle mandags-kampene fremover. Oppgjørene mot Wigan, Portsmouth og West Ham er alle flyttet på grunn av tv. Treningsivrig Torres. Lille spilte uavgjort.

Rafael Benítez mener det er svært ugunstig for Liverpool å spille mandagskamper i kampen om 4.plassen. De røde har dessuten ikke vunnet noen av sine fem seneste Premier League-kamper spilt på mandager.

- Jeg liker ikke situasjonen fordi TV har tatt ut laget vår for mye på mandager, uttaler Rafael Benítez.

- Vi kan ikke forandre på det, men det er mange lag i Premier League, og vi spiller ytterligere tre ganger på mandager. Det er ikke til det beste for oss.

- Klart vi foretrekker å spille søndag etter at vi har spilt Europa League, ikke mandag etter alle andre lag.

Faktisk kan Liverpool ha spilt sin siste lørdagskamp denne sesongen. Oppgjørene mot Birmingham, Burnley og Chelsea står ennå oppført på lørdag, men ved avansement i Europa League så vil disse også bli flyttet. TV-selskapene har dessuten ikke tatt tv-kamper lengre enn til 25.april.

Treningsivrig Torres
Rafael Benítez avslører at Fernando Torres jobber hardt for å komme i form etter skadeavbrekket.
- Han trente i går, selv om vi hadde fri. Det betyr at han ønsker å forbedre seg og bli bra fysisk, så det er også en god nyhet for oss, uttalte Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv på fredag.

Uavgjort for Lille
Lille spilte i går 1-1 borte mot St. Etienne i fransk Ligue 1. Hjemmelaget tok ledelsen i det 17. minutt, men Dumont utlignet fire minutter senere for Liverpools neste motstander i UEFA Europa League.