Rafa nærmer seg Inter

I følge den italienske sportsavisen Gazzetto dello Sport er Rafael Benítez nær å ta over etter José Mourinho i Inter. Ønsker å ha med seg to spillere fra LFC? Mascherano usikker på fremtiden

Helt siden José Mourinho før Champions League-finalen sa at han skulle ta over Real Madrid har Rafa Benítez blitt linket til jobben hos de regjerende Champions League-vinnerne. Når han denne uken fikk sparken fra jobben som manager i Liverpool FC, har det blitt mye rykter og spekulasjoner, og nå tyder mye på at spanjolen ikke går arbeidsledig lenge.

I følge Gazzetto dello Sport er han så godt som klar for Massimo Moratti sitt Inter, og man tror han vil kunne presenteres som ny manager på Guiseppe Meazza allerede innen 48 timer. Inter-forsvarer Walter Samuel er en som vil ønske spanjolen velkommen.

- Benítez er en trener som har en ekte personlighet, og det er akkurat hva vi behøver etter José Mourinho. Han vet virkelig hvordan det er å jobbe i et miljø med mye press, sier han til den italienske avisen.

Javier Mascherano og Dirk Kuyt er i følge italiensk media de spillerne Rafa helst ønsker å ta med seg fra Anfield. Mascherano selv er usikker på hva fremtiden bringer.

- Om jeg vil følge han til Milano? Jeg vet ingenting om fremtiden min foreløpig. Jeg kan bare si at jeg har tilbringt noen fantastiske år sammen med han, og den type fotball han representerer passer meg perfekt, sier Argentina-kapteinen til Gazzetto dello Sport.