Rafa og Ferguson uenige om straffesparket

Benítez mener Ferguson prøvede å påvirke dommer Howard Webb. Benítez antyder at Valencia filmet. Ferguson synes straffen var soleklar og at Mascherano burde vært utvist.

Alex Ferguson hevdet tidligere i uken at FA og dommerne er forutinntatt overfor United, mens Liverpool får langt mildere behandling av fotballmyndighetene. Etter at United ble tildelt et kontroversielt straffespark, mener Rafael Benítez at Manchester Uniteds manager forsøkte å påvirke dommer Howard Webb.

- Dommerne er profesjonelle, men vi kjenner til Alex' innflytelse i alt. Jeg synes Howard er en veldig god dommer, uttaler Benítez.

- Det har gått avgjørelser mot oss tidligere, men han er profesjonell. Men straffesparket utgjorde en stor forskjell.

- En situasjon forandret alt. Jeg har sett tre repriser, og den siste var veldig mistenkelig. Det var kontakt, men måten Valencia falt på var kanskje merkelig.

Benítez antyder at Luis Antonio Valencia filmet.
- Ja, jeg tror det. Men det er ikke tydelig.

- Og det car ikke utvisning. Carragher kom innover og hadde vært i en sentral posisjon.

Ferguson var rasende på at Javier Mascherano ikke ble sendt av banen for å ha fratatt Valencia en scoringsmulighet.

- Jeg synes det var rødt kort. Det var ingen måter Jamie Carragher kunne ha kommet over for å stoppe Valencia fra å avslutte. Han er for rask for Carragher til å rekke over, sier Ferguson.

- Det var straffe, men spillets regler sier at hvis du stopper en spiller med en scoringsmulighet, er det rødt kort, men ikke i dag.

- Han (Mascherano) dro i ham, og jeg synes selvsagt dommeren gjorde det riktige, Han må bruke fordelen (etter første kontakt) fordi han var helt igjennom på mål, Det var ikke før han var inne i feltet at han ble lagt ned. Så jeg tror det var korrekt.