Rafa om Maxi, Dossena, Voronin og Babel

Rafael Benitez bekrefter at Maxi Rodriguez er på vei, og at Dossena og Voronin forlater klubben. Manageren avslører at Ryan Babel selv ikke ønsket noen overgang til en annen klubb i januar.

Under dagens pressekonferanse på Melwood avslørte Rafael Benitez at han håper å kjøpe Maxi Rodriguez fra Atletico Madrid, men erklærte samtidig at avtalen ikke var i boks ennå.

- Det er sant at vi har snakket med Atletico Madrid, og vi er interessert i spilleren, men samtalene pågår fortsatt. Det er vanskelig å tidfeste når det måtte være i orden. Vi er mer eller mindre enige om alt, men det gjenstår for Maxi Rodriguez å komme til enighet med Atletico Madrid, sa Benitez.

Manageren bekrefter også avgangene til Andrea Dossena og Andriy Voronin, og han snakket også om budene på Ryan Babel.

- Napoli ville snakke med oss om Dossena, og var veldig interessert i spilleren. Det virker som vi har kommet til enighet med dem, og at spilleren også har takket ja til overgangen. Vi venter på at alt papirarbeidet skal gå i orden. Alt vil bli gjort i dag.

- Andrea visste at han ikke kom til å spille så mange kamper, og han har VM til sommeren å tenke på. Han foretrekker å reise hjem til Italia for å øke sine sjanser til en plass i VM-troppen.

- Når det gjelder Voronin, så har vi vært i samtaler med Dynamo Moskva, og en overgang er nært forestående. Spilleren er i samtaler med den russiske klubben, og vi venter også der kun på å fullføre papirarbeidet.

- Været har gjort det umulig å få fart på disse overgangene, men jeg tror det nå kun er snakk om noen få timer før alle detaljer er i boks.

- Vi mottok også noen bud på Ryan Babel, men spilleren var selv veldig klar i sin tale. Her om dagen sa han til meg at han ønsker å bli i Liverpool. Jeg sa ikke til ham at han kunne forlate oss. Jeg sa at vi kun hadde mottatt bud på ham. Slik er situasjonen for øyeblikket. Alle vet at Ryan har potensiale, og han kan bli bedre.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken