Rafa optimist når det gjelder Gerrard

Rafael Benitez håper at Steven Gerrard skal rekke bortekampen mot Wolves i morgen kveld. Kapteinen var tilbake i full trening i helgen. Wolverhampton lover kamp om poengene.

Rafael Benitez har håp om at Steven Gerrard skal rekke morgendagens kamp mot Wolverhampton. Liverpool-kapteinen var tilbake i full trening i helgen, etter to uker på sidelinja grunnet en strekk i baksiden av låret.

- Gerrard trente på lørdag, og gjennomførte en full treningsøkt på søndag. Det samme gjorde han i dag. Normalt vil han spille om han er klar. Vi vil bestemme oss senere, men jeg tror kanskje han kan spille. Vi får ta den endelige avgjørelsen i morgen, uttaler Rafael Benitez til Liverpoolfc.tv.

Wolves lover kamp om poengene
Wolverhampton har forsvareren Richard Stearman tilbake igjen etter suspensjon mot Liverpool i morgen, mens 24 år gamle Geoffrey Mujangi Bia kan debutere for klubben etter overgangen fra RSC Charleroi i forrige uke. Wolves sin siste tilvekst, den innlånte franske midtbanespilleren Adlene Guedioura fra samme belgiske klubb, venter fortsatt på å få internasjonal klarering. Ellers er trioen David Edwards (midtbane), Andrew Keogh (spiss) og Michael Kightly (midtbane) ute med ankelskader, Stefan Maierhofer (spiss) er ute etter brokkproblemer, mens Matt Murray (keeper) er kneskadet.

Wolverhampton-forsvarer Kevin Foley forteller til Birmingham Mail at Liverpool skal få slite for å få med seg poeng fra Molineux.

- Stemningen vil bli fantastisk mot Liverpool. Vi spilte bra mot dem på bortebane, og første omgang var ganske jevn. Vi var dessverre uheldige, da utvisningen forandret kampen, sier Foley.

- Vi gleder oss alltid til å møte de som blir regnet som "de fire store", men alle lag i Premier League besitter kvaliteter. Det er en grunn til at de er der. Vi tar ikke lett på noen, og tar hver eneste kamp like seriøst. At motstanderen heter Liverpool vil ikke forandre det faktum at vi vil yte 100% som vanlig, i et forsøk på å ta poeng.

Fernando Torres, Glen Johnson og Yossi Benayoun er definitivt ute for Liverpool, og Steven Gerrard er også tvilsom.

- Vi vil nok være fornøyd om Torres og Gerrard ikke spiller. Men Liverpool har en sterk tropp med kvalitet i alle ledd på banen. De har gode spillere i bakhånd, som er i stand til å komme inn på laget og gjøre en god jobb, sier Foley.