Rafa usikker på Aquilani

Rafael Benitez synes å være usikker på hvor alvorlig den siste ankelskaden til Alberto Aquilani er. Manageren virker lite villig til å ta Albert Riera inn i varmen igjen.

- Aquilani klaget over smerter i ankelen, og sa han ikke kunne trene. Vi må snakke med legene når vi kommer tilbake til Liverpool for å finne ut hva det er. For øyeblikket vet vi det ikke, skal Benitez ha uttalt etter kampslutt i Lisoba på torsdag, ifølge Daily Mail.

- Om Aquilani tror han må gjennom en ny operasjon? Vi vet ikke. Han har en del smerter, og vi må analysere det sammen med legen. Det er den samme ankelen som tidligere. Noen spillere klarer å håndtere smerter, men ikke alle. Det er noen spillere som rett og slett ikke klarer å spille med smerter. Dette med smerter og smerteterskel er så individuelt, så det er veldig vanskelig å vite.

Daily Mail hevder at Albert Riera har blitt bortvist fra treningsfeltet til Liverpool etter minst tre episoder før han kom med utbruddet mot Bentiez og klubben nylig. Derfor skal manageren være lite villig til å ta vingen inn i varmen igjen.

- Det er fortsatt litt tid før transfervinduet i Russland stenger, så vi vil se hva vi kan gjøre før den tid. Det var veldig skuffende at han gikk ut på den måten han gjorde foran en veldig viktig kamp. I tillegg sa han ting som ikke er sant. Jeg ble veldig overrasket og ikke minst skuffet over tidspunktet dette kom på.

- Nå har han sagt at han ønsker å spille for oss igjen, men våre fans er ikke dumme. De vet hva som foregår. Vi får bare se hva som skjer.

Ellers er Benitez litt bekymret for gressmatta på St Andrews mindre enn to døgn før den viktige bortekampen mot Birmingham, etter at Arsenal-manager Arsene Wenger uttalte seg svært kritisk om den sist helg.

- Vi må kanskje viste litt ekstra karakterstyrke for å håndtere gressmatta i Birmingham, men forholdene er de samme for begge lag.