Ramos tror Gerrard kommer til Real

Real Madrids Sergio Ramos tror Steven Gerrard kommer til klubben i løpet av sommeren.

Transferryktene går sin gang og ryktene om at Real Madrid er interessert i å bringe Steven Gerrard og Ashley Cole til klubben, har tiltatt i styrke. Klubbens nye manager, Jose Mourinho, har i flere år vært interessert i å kjøpe Gerrard. Nå håper han at han endelig lykkes.

Mourinho har allerede snakket om hvor høyt han setter Gerrard og Cole, og ifølge ubekreftede transferrykter skal ikke duoen være uinteressert i en overgang. Gerrard er sagt å være misfornøyd etter et vanskelig år i Liverpool, mens Cole skal være lei av tabloidavisenes inngripen i privatlivet hans og skal ønske en overgang til Spania og gamlesjefen.

- Vi er en klubb som alltid ønsker å forsterke laget vårt og kjøpe de beste spillerne i verden. Vi har tidligere kjøpt engelske stjerner som Michael Owen og David Beckham og det ville ikke overraske meg om to av våre nyervervelser denne sommeren vil være engelske, sier Ramos til The Star.

- Cole er blant de beste venstrebackene i verden, mens interessen og beundringen Real Madrid har for Steven Gerrard er en dårlig skjult hemmelighet. Nå er han på et tidspunkt i karrieren hvor han trenger å vinne ting. Det kan jeg garantere han vil i Real Madrid. Jeg tror begge spillerne vil slutte seg til laget vårt.

Riera til Mallorca?

La Liga-laget Mallorca skal være interessert i å kjøpe Liverpools Albert Riera. Laget endte på femteplass i ligaen i fjor og er kvalifisert til kommende sesongs Europa League, er rammet av økonomiske problemer, men håper likevel å kunne stille med et sterkt lag når den nye sesongen starter.

I forrige uke ble Michael Laudrup utnevnt til ny manager og skal allerede ha listet opp spillere han ønsker å kjøpe.

Avisen Marca skriver at Riera, som mistet tilliten hos Liverpool i løpet av foregående sesong, etter lite fordelaktige uttalelser om klubb og trener, nå er aktuell til toppklubben fra ferieøya.

Riera ble linket til en overgang til russiske CSKA Moskva, men den overgangen ble ikke noe av. Til tross for at han fortsatt er på Anfield, regner alle med at Riera forlater klubben, selv om Benitez er borte og Roy Hodgson ny manager.