Rangers bekrefter Wilson-interesse

Rangers bekrefter at Liverpool har kommet med en forespørsel på tenåringsforsvareren Danny Wilson. De skotske mestrene håper imidlertid at de klarer å beholde forsvarstalentet på Ibrox.

Det var forventet at 18 år gamle Wilson ville skrive under en ny kontrakt med de skotske mestrene denne uken, men diskusjonene mellom Wilsons representanter og Rangers' daglige leder, Martin Bain, pågikk ennå i formiddag.

Wilson har ett år igjen av sin nåværende kontrakt med Rangers etter denne sesongen, og skottene ivrer naturlig nok etter å få navnetrekket hans på en ny avtale.

- Danny har spilt eksepsjonelt bra for oss, og vi har nå tilbudt ham en ny kontrakt. Vi har hatt mange samtaler, men det er agenten hans som styrer tidsskjemaet nå, uttaler Martin Bain til Rangers sin offisielle nettside.

- To engelske Premier League-klubber kontaktet oss i januar, og etter den tid har jeg hatt en og annen diskusjonen med ham. Vi har sett at folk har kommet for å titte på våre spillere, og du ser hvem av dem som er i søkelyset.

- Jeg kan bekrefte at Liverpool har uttrykt interesse for spilleren, men en rekke andre klubber følger også nøye med på Dannys situasjon.

- Danny er en ung gutt som har gjort det eksepsjonelt bra, men jeg er sikker på at manager Walter Smith vil fortelle ham at han fortsatt har mye å lære, og jeg håper han skriver under på en ny kontrakt med Rangers og utvikler seg til den Rangers-spilleren han ser ut til å kunne bli.

- Noen ganger må du se ting i større perspektiv, og jeg håper vårt arbeid bærer frukter, avslutter Bain.