Rapport: Benayoun nærmere Chelsea

Yossi Benayoun kommer trolig til å signere en fireårskontrakt med Chelsea i løpet av to dager forutsatt at han består den obligatoriske medisinske testen. Bud på Riera avvist.

Jewish Chronicle melder at Yossi Benayoun var på Stamford Bridge i går og hadde et møte med klubbeier Roman Abramovich. Den israelske landslagskapteinen ble så enig om en kontrakt.

Det sies at Roy Hodgsons første oppgave i Liverpool var å gi klarsignal for den offensive midtbanespillerens overgang, og ifølge The Independent kan klubbskiftet være sluttført i løpet av to dager.

Tidligere i uken opplyste Liverpool Echo at Liverpool og Chelsea hadde kommet til enighet om en overgangssum på £6M for 30-åringen.

Bud på Riera avvist
Tabloidavisen Daily Mail hevder at Liverpool ha avslått et bud fra Juventus på £5M for Albert Riera. Serie A-klubben ønsker å signere 28-åringen, som kom på kant med Rafael Benítez, men blir da nødt til å heve budet. Liverpool har tidligere sagt at det uansett var uaktuelt å selge noen spillere før ny manager var ansatt.