Raser mot FA

Darren Burgess, som har tittelen ”Head of fitness and conditioning” i det medisinske støtteapparatet i Liverpool, raser mot FA og det engelske landslaget etter skaden Steven Gerrard pådro seg mot Frankrike i kveld. Oppdatert

Steven Gerrard hinket av banen med en tilsynelatende alvorlig hamstringskade fem minutter før full tid i kveldens treningskamp mot Frankrike. Kun fem spillere for hvert lag spilte samtlige minutter i treningskampen på Wembley, og Roy Hodgson og Liverpool FC hadde nok håpet at Gerrard kun skulle spille en omgang, slik som Rio Ferdinand, Theo Walcott og Gareth Barry. Darren Burgess i Liverpools medisinske støtteapparat raser i kveld mot FA og landslagsledelsen på sin twitterkonto.

- Utrolig fra alle forbundet med England og engelsk FA, med hensyn til Steven Gerrards skade. De har fullstendig ignorert vår avtale, og tidligere historie.

- Det er komplett amatørmessig, og nå skal vi betale for deres inkompetanse. Dette er skammelig, lyder twittermeldingene fra klubbens head of fitness and conditioning.

For å følge Burgess på twitter, er brukernavnet hans @darrenburgess25. Chris Morgan, også fra det medisinske støtteapparatet, har brukernavn @morg_morg. Også han er sint etter kveldens skade.

- Steven blir skadet. Enda et bevis, dersom det var nødvendig, på hvorfor jeg hater landskamper, lyder meldingen fra Morgan.

Oppdatert: På spørsmål fra media om man hadde en avtale med Liverpool FC om bruken av Steven Gerrard, bekreftet Fabio Capello at han kun skulle spille en time "dersom det var mulig." Gerrard må nå til scan med hamstringen sin, for å finne ut hvor alvorlig skaden er.