Reading legger igjen respekten i garderoben

Readings spillere og manager lover å gå til verket uten respekt for Liverpools stjernenavn i kveldens omkamp. Borrell overrasket over hvor prestisjefylt FA Youth Cup er. Nye TV-kamper.

Readings målscorer i den første kampen på Madejski Stadium, Simon Church, lover å trå til mot Liverpools rutinerte stoppere i kveld. Han advarer Liverpool mot å ta lett på oppgaven.

- Du ønsker alltid å spille på store stadionanlegg mot store spillere, og det ville ha vært fantastisk å score på Anfield, siteres 21-åringen i Liverpool Daily Post.

- Folk tror at Liverpool får walkover i kveld, men vi tror vi kan gi dem kamp til døra. Vi har troen på at vi skal slå dem etter den første kampen. De stilte med førstelaget sitt da, og vi holdt følge med dem. Vi skapte også mange sjanser, så det har gitt oss selvtillit, legger han til.

- Til syvende og sist er Jamie Carragher bare et navn. Han er selvsagt rutinert og har spilt på høyeste nivå lenge, men dette er en sjanse for meg til å gå utpå der og vise hva jeg kan, sier den walisiske landslagspilleren.

- Det er i en atmosfære som den på Anfield du ønsker å spille hver uke, og jeg og mine lagkamerater skal gjøre det meste ut av denne sjansen. Forhåpentligvis klarer vi å prestere på høyt nivå.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Readings midlertidige manager, Brian McDermott, tror at en seier på Anfield kan sikre ham jobben på permanent basis.

- Om en seier på Anfield vil sikre meg jobben permanent? Det vil utvilsomt hjelpe, sier 48-åringen.

- Spiller vi opp mot vårt beste, vil vi ha en god sjanse til å vinne, legger han til.

Reading har ikke vært aksjon siden 1-1-oppgjøret mot Liverpool 2.januar. Marek Matejovsky kan være tilbake etter et mageproblem, mens Brian Howard er helt skadefri etter et kjevebrudd. Noel Hunt (kne) og Chris Armstrong (kne) er fortsatt på sidelinjen. "The Royals" har nettopp hentet Andy Grifiin og Gunnar Thorvaldsson på lån fra henholdsvis Stoke og Esbjerg. Duoen kan ikke spille mot Liverpool fordi de ikke var registrert til den første kampen.

Borrell imponert over juniorcupen
Liverpools juniortrener, Rodolfo Borrell, er imponert og overrasket over hvor prestisjetung FA Youth Cup er. Liverpool avanserte som kjent til femte runde i går kveld, etter at de slo Leicester 5-1 på bortebane.

- Vi hadde stor respekt for Leicester ved ankomst, for de var frem til i går det eneste ubeseirede U18-laget i landet denne sesongen. De har hatt en utrolig sesong, da det ikke er lett å ha gått helt frem til nå uten tap, og ha oppnådd 14 seire og to uavgjortkamper, uttaler Borrell til TheFA.com.

- Jeg er overrasket over hvor viktig juniorcupen er her i England. Jeg forventet ikke dette da vi spilte vår første kamp på Anfield. Jeg har vært i Barcelona i 14 år, og vi har også en spansk juniorcup, men den er på langt nær så viktig som her. Realiteten her er at dette er viktig både for klubben og for spillerne, legger han til.

Nye TV-kamper
Canal+ har satt opp to nye kamper med Liverpool på sitt sendeskjema. Det dreier seg om Liverpool v Tottenham, som vises direkte på Canal+ Sport 1 klokken 20.55 onsdag 20.januar med Kenneth Fredheim som kommentator, og Wolverhampton v Liverpool som sendes på Canal+ Sport 2 klokken 20.40 tirsdag 26.januar.

Det er også klart at dersom Liverpool skulle slå Reading i kveldens omkamp i 3.runde i FA-cupen, så vil 4.rundekampen mot Burnley på Anfield bli sendt direkte på enten Viasat Sport eller Viasat Fotball lørdag 23.januar klokken 13.45.