Reading med samme startoppstilling?

The Reading Chronicle tror at Reading-manager Brian McDermott kommer til å stille med samme startoppstilling på Anfield som han gjorde på Madejski Stadium.

Readings bestemann i 1-1 kampen mot Liverpool forleden, Jobi McAnuff, har ristet av seg en liten ankelskade, og er erklært spilleklar til omkampen i 3.runde i FA-cupen på Anfield onsdag kveld. Dermed har gjestene mulighet til å stille med eksakt samme mannskap som i den første kampen.

Reading-manager Brian McDermott føler seg trygg på at omkampen vil bli spilt som fastsatt onsdag kveld, selv om Kong Vinter fortsatt holder et stramt grep rundt øyriket.

Reading reiser til Merseyside allerede i morgen ettermiddag.

- Vi trente innendørs i dag, og vi vil trene på Madejski Stadium i morgen før vi setter kursen mot Liverpool på ettermiddagen. Vi forventer at kampen går av stabelen som planlagt, sier McDermott.

- Vi ser frem til dette. Hvordan er det mulig å ikke se frem til å spille på Anfield? Nøkkelen for meg blir å spille like bra som i den første kampen. Vi klarte det på hjemmebane, og nå må vi reise dit og spille med like stor innsats og lidenskap.

- Jeg tipper Liverpool også vil stille med et sterkt lag. De spilte ikke noen kamp i helgen, så Rafa vil trolig gi sine spillere litt kamptrening.