Real Madrid mener Gerrard blir for dyr

Marca melder i kveld at Real Madrid har begynt å få kalde føtter i forhold til kjøp av Steven Gerrard. Både pris og alder brukes som argumenter mot et kjøp.

Real Madrids nye manager, Jose Mourinho, har lenge vært interessert i kjøp av Steven Gerrard. Portugiseren innrømmer at han fortsatt liker Gerrard, men mener at en pris på drøye 60 millioner pund for den 30 år gamle engelskmannen er i meste laget.

Den troverdige spanske avisen Marca siterer Ernesto Bronzetti, som kjenner Real Madrid godt og blir regnet som en av klubbens rådgivere. Nå har Real og Mourinho endret strategi i overgangsmarkedet.

- Real Madrid leter fortsatt etter en sentral midtbanespiller, som gjerne har noenlunde samme stil som Steven Gerrard. Det har vært snakk om Maicon i Inter, men Real har ikke kommet med noe bud til Inter, som ønsker 35 millioner euro for brasilianeren. Det er også tvilsomt om det blir italienske Chielini, som har dukket opp de siste timene, sier Bronzetti til Marca.

- At Real Madrid vil betale 70 millioner euro som Liverpool krever for 30 år gamle Gerrard synes umulig. Dette skulle bety at Kaka, som omtales blant de verste signeringene til president Florentino Perez, foreløpig er trygg i Real Madrid, sier Bronzetti.