Reina er bekymret

Jose Reina sier at han er bekymret over kaoset rundt Liverpools eiersituasjon, og innrømmer at det distraherer spillerne.

- Det eneste vi kan gjøre er å spille fotball. Alt dette som skjer rundt klubben, med eiersituasjonen, får vi ikke gjort noe med, uttaler målvakten til Reuters.

- Det er for tidlig å snakke om nye eiere, for det hersker fortsatt kaos. Jeg er bekymret. Jeg er bekymret for klubbens situasjon, men jeg er optimist og tror vi vil slå tilbake og spille opp mot vårt beste i løpet av noen måneder. Det er i det minste det jeg håper på, legger 28-åringen til.

Reina befinner seg for øyeblikket i Madrid, der han trener med sine lagkamerater på det spanske landslaget foran tirsdagens EM-kvalifiseringskamp mot Skottland. Han innrømmer at Liverpool-spillerne vil bli opprørte dersom klubben blir trukket ni poeng.

- Det vil være et slag i trynet, og vil bli en svært vanskelig situasjon. Men jeg tror alt vil ordne seg før det kommer så langt.

- Vi må bare håpe og be for en veldig god avslutning på denne saken. Det eneste vi kan gjøre er å forsøke å vinne fotballkamper, noe vi dessverre ikke har klart så langt.

Reina tror at Liverpool er gode nok til å unngå nedrykk selv om man skulle bli trukket ni poeng, men innrømmer samtidig at det da neppe vil være mulig å kvalifisere seg for europacupspill neste sesong.

- Selv med ni poengs fratrekk tror jeg vi skal klare å holde oss i Premier League, men det vil selvsagt føre til at vi ikke har andre mål å spille for. Med ni poeng fratrekk blir det nemlig en veldig tøff sesong. Jeg ønsker egentlig ikke å tenke på det.

- Laget er godt nok til å begynne å vinne kamper. Vi befinner oss i en vanskelig situasjon, og må holde sammen. Vi må jobbe hardt for å snu dette.

Reuters konfronterte også Reina med at Arsenal sies å være ute etter hans tjenester.

- Det eneste jeg kan gjøre er å spille fotball, og fokusere på Liverpool. Jeg har akkurat skrevet under på en ny seksårskontrakt. Dette er kun noe pressen sier. Jeg kjenner ikke til dette.

Avslutningsvis spår Reina at lagkamerat Fernando Torres snart vil være tilbake i sin beste form.

- Fernando er en av de beste spissene i verden. Så snart han er helt skadefri igjen, noe han jobber med, vil han skinne ute på banen.