Reina-erstatter finsiktes

Roy Hodgson har begynt å finsikte arvtakere til Jose Reina, om den spanske keeperen skulle ønske å flytte på seg etter sesongslutt. To landslagsskeepere skal stå øverst på ønskelisten.

Det er Daily Telegraph som melder at Liverpool FC skal ha satt opp en liste over mulige erstattere, dersom Jose Reina skulle velge å forlate Anfield-klubben.

Øverst på listen skal navnet til Schalkes tyske landslagskeeper Manuel Neuer stå. Deretter navnet til Ajax sin nederlandske landslagskeeper Maarten Stekelenburg.

Daily Telegraph hevder, i likhet med en rekke andre engelske aviser, at Reina kan aktivere en klausul i kontrakten sin til sommeren, som gjør at han kan forlate Liverpool for £20M.

Klubbens nye eiere, New England Sports Ventures, ser helst at de klarer å beholde Reina. Men amerikanerne føler seg langt fra sikre på at de makter å gjøre det. Derfor har de bedt Hodgson sette opp en liste med mulige erstattere, i tilfelle deres forsøk på å overbevise Reina om å bli værende på Anfield skulle mislykkes.

Daily Telegraph påstår at 24 år gamle Neuer verdsettes til £12M. Tyskeren har et fortrinn ved at han er fire år yngre enn Stekelenburg, og således stemmer bedre med profilen på spillerne NESV ønsker å hente inn til klubben.