Reina mer fornøyd med forsvarsspillet

Pepe Reina er langt mer fornøyd med forsvarsspillet enn tidligere i sesongen. Laget viser også riktig mentalitet. Ikke nærmere ny kontrakt. Reina vet hva Benítez betyr for ham og fansen.

Liverpool er ubeseiret på seks ligakamper og har holdt buret rent fem ganger på disse kampene. Nå står kamper mot Everton, Arsenal og Manchester City for tur.
- Vi vet at skikkelige lag bygger bakfra og ut ifra bra forsvarsspill, uttaler Pepe Reina til liverpool Echo.

- Det er hva vi forsøker å gjøre. Stevie (Gerrard) sa her om dagen at vi er litt vanskeligere å slå, og det er korrekt. La oss forsøke å ta så mange poeng som mulig.

- Defensivt er vi bedre nå, det er tydelig. Men det er ikke bare det. Vi har den rette mentaliteten i vanskelige tider. Vi må stå mer sammen, og det er hva vi forsøker å gjøre.

Reina skal ikke være noe nærmere å få et konket tilbud om ny kontrakt, skriver Liverpool Echo. Sesongens beste spiller så langt legger ikke skjul på hva Benítez har betydd for ham.
- Han hentet meg hit. Det sier alt. Dere kan bare se rundt på stadion for å finne ut hva folk synes om ham. Det er intet poeng å snakke om fremtiden hans. Vi spiller bare fotball. I vanskelige tider må vi holde sammen.