Reina ønsker lang karriere

Pepe Reina sier at han ønsker å være keeper på heltid som lenge som mulig. Han tror ikke at han har nådd sin topp mellom stengene.

Pepe Reina har spilt 248 offisielle førstelagskamper for Liverpool, hvorav 175 kamper. Det medfører at han snart kan si at han har spilt over 50 kamper i snitt på de fem sesongene hvor han har vært i den røde delen av Merseyside.

Fortsatt er Liverpools kanskje beste spiller denne sesongen bare 27 år, som ikke regnes som noen alder for en keeper. Pepe er også innstilt på å fortsette så lenge han kan, og ikke gi seg for tidlig slik hans far Miguel Reina mente han gjorde.

- Min far spilte til han var 34, forklarer Pepe i et intervju med LFC Weekly. - Nå forstår han at han var for ung da han la opp og angrer på det. Han sier til meg at jeg må spille så lenge som overhodet mulig.

- Du er ingen ungdom da du er blitt 34, men til å være en keeper er det ikke gammelt. Jeg vil derfor fortsette å spille til kroppen sier stopp.

- Manglende hår røper ikke at jeg fortsatt er en ung keeper, men jeg tror alle spillere blir bedre av erfaring og ikke bare keepere.

- Det synes som om den beste tiden for oss er tidlig i 30-årene. Jeg er nå 27 år. Mitt mål er alltid å bli bedre, det er hva jeg prøver på hver dag.

- Jeg elsker dette spillet og er veldig heldig som har det som jobb. Jeg er heldig og stolt av å kunne være fotballspiller. Når du kaster deg omkring kan du få deg smeller, men forhåpentligvis er det lenge til at det vil prege meg.