Reina tar tapet på sin kappe

Pepe Reina tar ansvaret for at Spania tapte hele 1-4 mot Argentina i går. Keeperen gjorde en ny, grov tabbe ved det tredje baklengsmålet.

Pepe Reina har hatt en vanskelig innledning på sesongen.  Det skal være usagt om keepertrener Xavi Valeros avgang har hatt negativ innvirking på den vanligvis så sikre sisteskansen. Mot Arsenal (bildet) fomlet Reina ballen over målstreken, noe som kostet Liverpool to poeng. For Spania mot Argentina i går skled han da han skulle klarere et tilbakespill fra Alvaro Arbeloa, og Carlos Tevez kunne enkelt sende Argentina opp i 3-0-ledelse i Buenos Aires. Pepe Reina ble erstattet av Victor Valdez i pausen, på stillingen 3-0 til Argentina. Hjemmelaget vant til slutt 4-1. Pepe Reina tar på seg skylden for tapet.
- Når du begår en tabbe, føler du stort ansvar og tung byrde på dine skuldre. Men det var en uheldig hendelse, en glipp, sier Reina ifølge Liverpool Echo.

- Likevel må jeg akseptere feilen. Du må se på det som en ulykke og komme seg videre. Du må dra nytte av tiden treneren gir deg, og det var ikke tilfelle her.

- Messi var fenomenal, som resten av det argentinske laget. Vi gratulerer dem.
Kanskje vi ikke er vant med å tape, men forhåpentligvis skjer det bare i privatkamper og at laget kan forbedre seg etterpå.

- Den tredje scoringen ga oss nådestøtet for resten av kampen. Selv da traff vi treverket tre ganger og laget ga ikke opp. Det er det positive fra kampen.