Reina tror på formoppsving for Torres

Pepe Reina forventer at vi får se en bedre utgave av torres utover i turneringen. Keeperen mener Spanias 0-1-tap mot Sveits var en vekker for spillerne. Tror fortsatt på avansement.

Fernando Torres ble byttet innda 24 minutter gjensto mot Sveits. Spissen virket rusten etter kneoperasjonen i april. Pepe Reina tror vi vil få se en bedre Torres utover i turneringen.
- Fernando er en viktig spiller for oss. Det har alltid vært slik. Vi kan ikke forvente noe annet enn det beste for fra ham, så vi får se om han kan score i vår neste kamp, uttaler Reina ifølge Daily Mirror.

- Jeg vet ikke om han er 100%. Etter to måneder ute er det alltid vanskelig å komme tilbake og være 100% umiddelbart, men jeg er sikker på at han kommer til å være det senere i VM.

Spania dominerte stort mot Sveits på onsdag, men tapte likevel 0-1. Spanias keeperreserve Pepe Reina er meget skuffet etter det overraskende tapet. Vanskelige kamper mot Honduras og Chile venter. 27-åringen tror at Spania tar seg videre fra gruppespillet.
- Det er selvsagt et tilbakeslag. Vi er selvsagt meget skuffet, men vi har to kamper foran oss. Hvis vi vinner dem, tror jeg at vi går videre.

- Vi må ha fokus på oss selv og være klare til neste kamp. Vi vet at enhver motstander vil bli vanskelig, og kanskje det var godt for oss å tape nå, så vi kan få mer oppmerksomhet og være litt mer våkne til kampene fremover.

- Jeg synes det er klart at vi ikke fortjente å tape. Uheldigvis så gjorde vi det. Men laget spilte god fotball. Vi skapte mange muligheter. Det var bare en av disse kampene. Det var mer eller mindre lik kampen vi spilte mot USA i Confederations Cup for et år siden. Vi må respondere og vinne de neste to kampene.

Ingen lag som har tapt åpningskampen har gått hen å vunnet VM. Spania hadde tapt bare én av de seneste 45 kampene før oppgjøret mot Sveits. Reina avviser at det er favorittpresset som felte dem.
- Nei, det er ikke tilfelle. Vi har overhodet aldri følt oss som favoritter. Det er noe som har blitt sagt av andre, og det er noe vi ikke kan kontrollere. Men selvsagt må vi håndtere presse.

- Vi anser oss ikke selv som klare favoritter. Det finnes så mange gode og sterke lag her, som Brasil, Argentina, Tyskland, Frankrike, Italia og andre. Vi har aldri gjort det spesielt bra som nasjon i VM, men jeg tror ikke det er ekstra press på grunn av det. Vi ønsker å vinne VM, og vi skal forsøke å klare det.

- Det er en åpen turnering, men det er samtidig jevnt. Nesten hver eneste kamp så langt har vært jevn, uten mange sjanser. Fotball er slik nå om dagen, og det er aldri enkelt å vinne når et lag forsvarer seg så godt som Sveits. Det er vanskelig å bryte dem ned.

Reina ser frem mot Honduras-kampen i Johannesburg på mandag.
- Nå er det tid for å hente oss inn, holde oss skadefrie og bli klare til neste kamp. Vi må være lojale mot vår filosofi og har mer tro på oss selv enn noen gang tidligere. Det er fortsatt avhengig av oss selv. Og det er en positiv posisjon å være i. Men vi har to kamper vi må vinne. Det er i våre hender.