Reservelagsflopp har returnert til Brasil

I følge fanzinen The Liverpoolway har Vitor Flora returnert til Brasil. Stephen Darby lånes ut til Swindon Town i morgen? Bilde av kveldens matte.

Brasilianske Vitor Flora ble hentet inn sommeren 2008, etter å hatt en fortid på juniorlagene i de brasilianske toppklubbene Santos og Botafogo. Han var også på treningsopphold i Juventus og Gremio før han signerte for Liverpool, som snappet spissen like foran nesa til Cruzeiro.

Den da 18 år gamle angriperen klarte aldri å imponere for Gary Abletts reservelag, og bortsett fra et par scoringer på vårparten i fjor, er det lite som vil huskes av brasilianeren. Han signerte en toårskontrakt da han kom til Liverpool, med en opsjon på ytterligere to år. Denne opsjonen har da altså Liverpool valgt å ikke bruke, og i følge fanzinen The Liverpoolway, har Vitor nå reist hjem til Brasil.

Darby lånes ut i morgen?
I følge en kamprapport fra reservelagets kamp mot Tranmere i går fra nettstedet The Liverpoolway, skal Stephen Darby være enig med Swindon Town om en utlånsavtale frem til mai. Alt skal være i boks, men man venter med å bekrefte avtalen, for å se an om førstelaget går på en skadesmell i forsvaret i kveld. Dersom alle kommer seg helskinnet fra kampen i Lille, vil 21-åringen reise til Wiltshire i morgen.

Darby forlot gårsdagens reservelagskamp i pausen for å holde samtaler med League One-klubben.

Ikke en veldig grønn gressmatte
Bruno Cheyrou sa tidligere i dag i et intervju at Lille og Stade Lille Métropole sannsynligvis hadde den fineste gressmatta i Frankrike. Ryan Babel og resten av Liverpool FC er akkurat nå på plass på stadion for å sjekke ut forholdene, og basert på et bilde publisert på Ryan Babels twitter-profil, er ikke gresset det grønneste vi har sett. Det samsvarer også med at Press Association meldte at det var lagt ut en del sand på banen.

Bildet kan du se her.