Reservelagskamp avlyst

Reservelagskampen mot Manchester United til torsdag er avlyst på grunn av frossen bane. John Aldridge benekter å ha gitt et intervju med Nuts Magazine. Bruno Cheyrou til Anorthosis Famagusta.

Reservelaget skulle spilt mot Manchester United i Premier Reserve League på Moss Lane i Altrincham på torsdag, men kampen er avlyst grunnen frossen bane. Og med varsel om mer snø fremover er det besluttet å omberamme kampen til tirsdag 13.april klokken 20.00.

Aldridge tilbakeviser uttalelser
John Aldridge benekter at han har gjort et intervju med mannfolkbladet Nuts Magazine. Liverpool-legenden hevder at utsagnene er rene påfunn.

- Jeg kan kategorisk si at jeg aldri har snakket med Nuts Magazine, uttaler John Aldridge til Liverpoolfc.tv.

- I hvert fall ville jeg ikke si noe så provoserende at Rafa bør få sparken. Rafa er under nok press for øyeblikket, hans jobb er vanskelig nok. Jeg har aldri, aldri sagt at han bør gå. Historien er fullstendig fiktiv.

- Som om dette er den vanskelige tiden jeg har opplevd som Liverpool-fan. Det er alt annet enn det.

- Ja, det går ikke slik vi ønsker, men vi bare opplever en dårlig sesong. Det er alt.

Ifølge Liverpool Daily Post har Aldridge snakket med medlemmer i Liverpools støtteapparat i dag for å forklare at han ikke har kommet med slike kommentarer. Aldridge vurderer nå om han skal gå til sak mot magasinet.

Cheyrou til Anorthosis Famagusta
Dréossi Pierre, daglig leder i Rennes, bekrefter overfor den franske sportsavisen L'Equipe at Bruno Cheyrou skriver under for Anorthosis Famagusta. Midtbanespilleren, som hadde et mislykket opphold i Liverpool fra 2002 til 2004, får en kontrakt på 18 måneder med kypriotene.